50 závodníku s GPS trackingem na MČR NOB

Ano, je to tak. Na nočním závodě v Doksech se poprvé v historii MČR NOB poběží se svazovým GPS trackingem. 50 závodníků napříč kategoriemi DH18, DH20, DH21 vyběhne do lesa a my je budeme moci sledovat ze shromaždiště. Seznam vybraných závodníků, kteří poběží s GPS, bude zveřejněn na stránce MČR NOB 2016 v týdnu před závodem. Věříme, že půjde o velmi zajímavý tracking, protože právě na nočních disciplínách se nejvíce chybuje.

Přenos se budeme snažit zajistit tak, že ho diváci budou moci sledovat v pohodlí na svých elektronických zařízeních s internetovým připojením (odkaz bude zveřejněn v pokynech) nebo na plátně přímo na shromaždišti. Aby ovšem nedošlo ke zvýhodnění závodníků s pozdními starty, GPS záznam bude zveřejněn až v 23:30, tj. při startu posledního závodníka. Do té doby budete moci sledovat fotografie z předchozích nočních závodů (Jarní pohár 2016, MČR NOB 2015, MČR NOB 2014). Na shromaždišti bude také televize s nejnovějšími výsledky, abyste byli, co nejrychleji v obraze.

Aby vám opravdu neunikla žádná informace, závod bude komentovat Petrem Klimplem.

Za celý organizační tým Vám přejeme, abyste si Mistrovství České republiky v Nočním orientačním běhu v Doksech užili nejen jako závodníci v lese, ale také jako diváci.